Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гримчак: влада допомагає Ющенку у передвиборчій кампанії

Субота, 7 липня 2012, 17:38

Екс-президент Віктор Ющенко буде продовжувати співпрацювати з владою.

Про це сказав "нунсівець" Юрій Гримчак у коментарі Gazeta.ua.

"У вчорашньому інтерв'ю Віктор Андрійович підтвердив, що він збирається і надалі співпрацювати з владою. Тому що на запитання, чи можна йти і працювати у нинішній владі і чому велика кількість соратників так вчинила, було сказано - головне, з яких причин вони це зробили. Якщо це робилося заради України, то, звичайно, що можна", - уточнив він.

"А так, що Віктор Андрійович навіть у туалет ходить не заради України, то зрозуміло, що він буде співпрацювати із Януковичем і його гоп-компанією, говорячи, що це заради України", - зазначив депутат.

Гримчак вважає, що влада допомагає Ющенку у його передвиборчій кампанії.

"Ви бачили, щоб комусь з опозиції дали три години ефіру на провладному каналі? При цьому, його потік свідомості ні разу не зупинили, ще й дали не відповісти на жодне запитання", - зазначив "нунсівець".

"Йому забезпечили безкоштовний передвиборчий піар. При чому, темою були заявлені плани на майбутнє і презентація програми. Але у його виступі найголовніше було: Юля – погана", - уточнив депутат.

"Віктора Андрійовича нічого не навчили останні роки, бо на фоні того, що відбувається в Україні зараз - акції протесту, сльозогінний газ, мовний законорпоект, - у людини найголовніша проблема - призначення Тимошенко", - наголосив Гримчак.

"Нунсівець" вважає, що сприяння екс-президенту з боку влади не допоможе набрати необхідну кількість голосів на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування