Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед виборами опозиція "пригрозила" скасувати Податковий

Неділя, 12 серпня 2012, 13:01

Замість чинного Податкового кодексу опозиція ухвалить Кодекс економічного зростання, який стимулюватиме розвиток малого і середнього бізнесу в Україні.

Про це в Полтаві під час зустрічі з підприємцями заявив заступник керівника Центрального штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Андрій Пишний, передає УНІАН.

За словами Пишного, опозиція вважає за необхідне скасувати Податковий кодекс.

"Не просто змінити – бо протягом року до нього вже 12 разів вносилися зміни. Його треба повністю скасувати. І замість цього документу ухвалити кодекс економічного зростання, який, із 135 платежів, залишить лише 7 податків", - наголосив Пишний.

Він зазначив, що таким шляхом пішла Грузія, в якій замість 22 податкових платежів нині лишилося тільки 6. Проте, в результаті цієї реформи, доходи державного бюджету зросли в 5 разів, а промислове виробництво – у 2,5 раза.

За його словами, на противагу нинішній владі, яка нищить підприємців як клас, Об’єднана опозиція має чітку програму розвитку малого і середнього бізнесу.

"Ми хочемо збудувати країну, в якій понад 50% валової продукції буде вироблятися малим і середнім бізнесом. В якій малий і середній бізнес буде головним роботодавцем, - підкреслив Пишний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування