Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенка знов хотіли облити зеленкою. Він здав нападника в міліцію

Понеділок, 13 серпня 2012, 17:36

В захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка кинули повітряною кулькою, наповненою зеленкою, коли він виходив з відділу міліції.

Про це сказав Власенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

В понеділок депутат прибув в один з райвідділів міліції в Харкові на очну ставку з дівчиною, на яку він вказав як на нападницю, що облила його зеленкою під стінами лікарні "Укрзалізниці" місяць тому. Дівчина, в свою чергу, все заперечує.

"Сьогодні, коли я виходив з відділу міліції … буквально на порозі були двоє молодих людей. Один з них кинув у мене повітряну кульку, судячи з усього наповнену зеленкою, але не влучив. Мені вдалося наздогнати його і за допомогою чесних і порядних громадян доставити в міліцію ", - повідомив Власенко .

Він також розповів, що зробив усну заяву за фактом події в міліцію.

Чергове засідання суду у справі Тимошенко має відбутись у вівторок. Як повідомила державна пенітенціарна служба, екс-прем'єр відмовилася брати участь в засіданні.

Нагадаємо, 16 липня біля лікарні захисника Тимошенко облили зеленкою, прокуратура Дзержинського району Харкова порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного невстановленою особою.

Власенко заявив, що нападницею є одна з активісток організації "Молоді регіони".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...