На Прикарпатті поширюють фальшиві "антилистівки"

Понеділок, 13 серпня 2012, 19:58

На Прикарпатті поширюють фальшиві передвиборчі листівки проти народного депутата від НУНС Миколи Круця.

Про це повідомили у Івано-Франківську активісти громадянського руху "Відсіч" Михайло Свистович та Ольга Сало, яких цитує "Радіо "Свобода".

Представники руху вважають, що це є "нервовою реакцією можновладців".

За їхніми словами, у Тлумачі, Галичі, Тисмениці та інших населених пунктах 84-го виборчого округу невідомі поширювали листівки, схожі на ті, які розповсюджує рух в рамках акції "Помста за розкол країни".

В них йшлося про те, що Круць голосував за підтримку Харківських угод і за мовний законопроект, хоча це не відповідає дійсності.

За словами активістів, "це спроба підставити, дискредитувати кампанію "Помста за розкол країни", яка тримається на громадських засадах, учасники якої звичайні люди, яка існує за рахунок громадських пожертв і мета якої позитивна і благородна".

Ця мета - поширення листівок із закликом не голосувати за Партію регіонів, Комуністичну партію та майбутніх кандидатів від цих партій, що голосували за мовний закон.

За словами Свистовича, наразі кампанія розгорнута в 34 округах, через соціальні мережі записалося понад півтори тисячі волонтерів. Активісти руху уже поширили сотні тисяч листівок.

Активістів руху "Відсіч" кілька разів затримували, на них складено понад 50 протоколів, накладено сім штрафів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування