Скандальну телеведучу повторно визнали винною

Четвер, 16 серпня 2012, 18:36

Апеляційний суд Києва підтвердив законність Голосіївського суду, який визнав телеведучу Наталію Розинську винною в її конфлікті з співробітниками ДАІ.

Про це розповіла сама телеведуча, передає ТСН.

Вона зазначила, що суддею в її справі був Віктор Глиняний - той самий, який підтвердив рішення Печерського суду про незаконність закриття справи проти Мельниченка.

"Глиняний підтримав рішення Кірєєва, а демократична республіка Італія вирішила, що Мельниченко не є злочинцем. А сьогодні Глиняний засудив і мене", - підкреслила Розинська.

Вона зазначила, що оголошувала відвід судді, проте його не задовольнили.

"Після цього, що робить Глиняний - він з папки, навіть не віддаляючись в дорадчу кімнату, він сказав мені - нічого не знаю, ви доведіть мені, що ви якась там дружина Мельниченко, витягує рішення і тупо зачитує вже підготовлене і надруковане рішення", - обурена Розинська.

"Тепер засуджена Розинська летить до вільного Мельниченка", - додала вона.

Як відомо, раніше Розинська заявила, що 2 травня у центрі Києва на вул. Саксаганського, 29, її побили, погрожуючи пістолетами, п'ятеро ДАІшників.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

28 травня Голосіївський райсуд Києва визнав телеведучу Наталію Розинську винною в конфлікті з даішниками по обом статтям звинувачення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування