Комісія вирішить, чи готова Тимошенко до відео

Четвер, 16 серпня 2012, 19:43

Рішення про можливість участі екс-прем'єра Юлії Тимошенко в судовому засіданні у режимі відеоконференції 11 вересня, буде прийняте колегіально.

Про це повідомила заступник глави комісії Міністерства охорони здоров'я Галина Сіроштан в четвер журналістам біля ЦКБ №5, де проходить курс реабілітації екс-прем'єр.

"Питання про притягнення Юлії Володимирівни до відеоконференції буде вирішуватися колегіально фахівцями Міністерства охорони здоров'я, безумовно, порадившись з нашими німецькими колегами", - цитує Сіроштан "Інтерфакс-Україна".

Вона також повідомила, що в лікуванні Тимошенко пропонується використовувати відеоконференції для зв'язку з лікарями з берлінської клініки "Шаріте".

"До сьогоднішнього дня (відеоконференції) не використовувалися, але сьогодні ми якраз про це говорили, що, напевно, потрібно кожні 2-3 дні все-таки виходити на зв'язок і ми готові це робити. Пані Аннет (Райссхауер) нам пообіцяла, що обговорить це з керівниками клініки ("Шаріте")", - сказала Сіроштан.

Вона припустила, що такі відеоконференції без згоди Тимошенко проводиться не будуть.

"Але в цих відеоконференціях, мабуть, є сенс, тому що і наші лікарі зможуть спілкуватися своєчасно, і, якщо потрібно, вносити корективи в лікування. І Юлія Володимирівна зможе ставити питання німецьким лікарям про ті процедури, які сьогодні призначені і будуть проводитися", - підкреслила Сіроштан.

Вона повідомила також, що Райссхауер оглянула Тимошенко та обговорила хід лікування разом з лікарем ЦКБ №5 Іриною Фурсов, з фахівцями комісії Міністерства охорони здоров'я та фахівцями, які входили до складу міжнародної медичної комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News