Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Луценка "з бантами" готується до конфіскації майна

П'ятниця, 17 серпня 2012, 11:04

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка – Ірина заявила, що виконавча служба почала працювати над питанням конфіскації їхнього майна.

Про це вона сказала після виголошення вироку Луценку.

"Я отримала постанову від виконавчої служби, де сказано, що з майна тимчасово знято арешт, оскільки цивільний позов у 640 тисяч погашений", - зазначила вона.

"Але ми так розуміємо, що буде окреме провадження по конфіскації", - додала дружина Луценка.

"Ми очікуємо приходу чи прокуратури, чи міліції, чи виконавчої служби… Я буду готова, все буде в чохлах, все буде підготовлено з бантами", - зазначила вона.

Крім того, коментуючи другий вирок своєму чоловіку, Луценко заявила, що іншого рішення вона не очікувала.

"Його відправлять до Менської колонії Чернігівської області. Ми готові. Сумки зібрані. Це не буде для нас несподіванкою. Я думаю, там теж є нормальні люди і нормальні міліціонери", - сказала вона.

"Влада думає, що вона ізолювала Луценка від суспільства. Зовсім ні, це суспільство ізольоване від нормальних людей", - заявила Луценко.

"Рішення судді створило прецедент, що служити цій державі чесно не потрібно, що треба придурюватися, здавати своїх лідерів, не бути чесними офіцерами і тоді у нас буде майбутнє", - додала вона.

"Прикладом цього є поведінка Янукович в Артеку, де він сказав: "Треба бути здоровим, багато вміти і багато вчитися". Мабуть натякав на своє серйозне шапкокрадство в минулому", - сказала вона.

Відео ТВІ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування