Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецький лікар: Тимошенко ходить тільки за допомогою ходунків

П'ятниця, 17 серпня 2012, 14:20

Лікар берлінської клініки "Шаріте" Аннет Райссхауер заявляє, що в стані екс-прем'єра Юлії Тимошенко помічені хороші тенденції, але вона ще не може пересуватися без ходунків.

Про це вона заявила в п'ятницю в Харкові біля ЦКБ № 5, передає "Інтерфакс-Україна".

"Є досить хороші тенденції, але до цих пір пацієнтка не може пересуватися без сторонньої допомоги і без ходунків", - сказала Райссхауер.

Лікар також наголосила, що під час її перебування в Харкові в тісній співпраці з українськими колегами був розроблений новий план терапевтичних заходів.

Райссхауер не змогла відповісти на запитання, скільки часу ще потрібно для лікування Тимошенко.

"Якщо ви маєте на увазі загальний план лікування, то на даний момент неможливо назвати терміни. Особливо важливим моментом, який я хотіла б підкреслити, залишається той, який ми згадали під час візиту моїх колег сюди, що все лікування повинне проходити в стані спокою. Те є вільним від стресових ситуацій", - сказала Райссхауер.

За словами лікаря, під час її відсутності дотримувався графік терапевтичних заходів, проте вона не змогла однозначно відповісти на питання, чи виконувались рекомендації про дотримання спокою.

Вона зазначила, що Тимошенко не слід відмовлятися від зустрічей з родичами.

"Ні в якому разі вона не повинна відмовлятися від відвідування родичів. Це необхідний час для пацієнтки і це необхідно саме для її одужання", - сказала Райссхауер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування