Адвокат Тимошенко позивається на ЦВК за відмову

Понеділок, 20 серпня 2012, 12:58

Адвокат Микола Сірий позивається до Центральної виборчої комісії через її відмову зареєструвати його кандидатом у народні депутати в одномандатному окрузі №222. 

Як розповів Сірий Радіо "Свобода", слухання по суті справи у Київському апеляційному адміністративному суді відбудеться в понеділок, 20 серпня.

За словами адвоката, ЦВК мотивувала своє рішення про відмову неправильним складанням ним заяви про самовисування.

"Однак мені не повідомили, що заяву було складено, на думку ЦВК, неналежно, комісія не викликала мене і не надала мені час на виправлення цієї заяви й ухвалила рішення", - зазначив Сірий.

Адвокат також припустив, що рішення ЦВК може бути пов’язане з його роботою захисника у касаційній справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

"Складається стійке враження, що саме політичні мотиви лежали в основі ухвалення цього рішення. За моїми даними, велика кількість осіб, які подавали документи на реєстрацію, отримали можливість виправити допущені помилки", - зазначив він.

"Але вибірково до певних осіб застосували принцип "поштової скриньки", тобто документи відразу передали на комісію без виконання вимог закону щодо виправлення помилок", - додав Сірий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News