Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З сайту ЦВК зникла декларація кандидата-любителя "Бентлі"

Понеділок, 20 серпня 2012, 17:22

З сайту Центральної виборчої комісії зникла майнова декларація кандидата від Партії Регіонів по одномандатному виборчому округу №109 Володимира Медяника.

Про це стало відомо одразу після офіційного завершення процесу реєстрації кандидатів у народні депутати, пише "Чесно".

Наразі замість документу виборцям пропонується завантажити передвиборчу програму кандидата.

"Ще кілька днів тому я завантажив декларацію Медяника з сайту ЦВК, адже саме зараз відбувається аналіз кандидатів у депутати на відповідність критеріям руху ЧЕСНО. Сьогодні зайшовши на сайт ЦВК, я побачив, що декларація кудись зникла", - коментує координатор руху в Луганську Всеволод Філімоненко.

"Можливо, це суто технічна помилка в роботі сайту. Однак, ми маємо копію документу, з якого видно, що для його "зникнення" є підстави, адже в декларації не вказаний автомобіль марки "Бентлі", на якому Медяник їздить щодня", - сказав координатор.

Так, у свої декларації Володимир Медяник вказав 6 автомобільних засоби: 2 легкові автівки, 3 мотоцикли та гідроцикл.

За словами руху "Чесно", інформація про автомобіль марки Bentley, на якому кандидат у народні депутати щодня їздить Луганськом, відсутня.

Згідно з документом майно та доходи Володимира Медяника за 2011 рік склали 95 270 грн.

Окрім 6 автівок, майбутній народний депутат володіє 2 квартирами, "іншим нерухомим майном" обсягом 273,7 кв.м та 6 земельними ділянками.

Луганським активістам не вдалося отримати коментар кандидата з приводу зникнення як самої декларації з сайту ЦВК, так і "бентлі" з самої декларації.

Комуніст Медяник і Роман Ландік (зліва) поряд зі своїми Бентлі

Раніше скандальний депутат Луганської міськради Роман Ландік викладав у соцмережі "Одноклассники" фотографію, на якій вони з Медяником стоять поряд з розкішними "Бентлі".

Як пише "Дуся. Телекритика", під час останнього приїзду до Луганська лідера Компартії Петра Симоненка одна з журналісток поставила йому питання про "Бентлі" Медяника.

За інформацією видання, Симоненко пішов від прямої відповіді, а цей епізод не пішов у випуск новин загальнонаціонального телеканалу, що входить до медіагрупи Віктора Пінчука.

"Подейкують, що після інциденту хтось від Симоненка дзвонив керівництву каналу з претензіями і вимагав не давати цей синхрон в ефір", - йдеться в статті.

За інформацією видання, "масштабну піар-кампанію КПУ в пресі розгорнула дружина Симоненка", а в минулому журналістка Оксана Ващенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування