"Регіонали" спокушають виборців цирком і курсами англійської

Середа, 22 серпня 2012, 12:44

Кандидат від Партії регіонів Олексій Мовчан під час спілкування з виборцями використовує підтримку ансамблю народної творчості "Слобожани" та мандрівного цирку "Браво".

Як повідомляє "Опора", виступаючи перед жителями Сум, він пообіцяв зробити благоустрій прибудинкової території, захистити прилеглу територію від забудовників та побудувати велодоріжку в 2013 році.

Фото з сайту Сумської облрганізації Партії регіонів 

Тут і далі фото Sumyinfo.com 

Цирк "Браво", який приїхав з Дніпропетровська на замовлення громадської організації "Молоді регіони", 1,5 години веселив батьків та дітей фокусами, цікавими атракціонами та звірятами. Захід відвідало близько 100 людей.

 
 

Крім того, за даними мережі "Опора", Партія регіонів у Сумах запропонувала всім охочим записатися на безкоштовні курси з вивчення англійської мови, проте перевагу віддавали тим, хто погоджувався вступити до Партії регіонів та їхнім близьким.

Один із учасників проекту розповів, що заняття проводились в офісі Партії регіонів, на курси ходили лише члени Партії регіонів та їхні близькі. Там також роздавалися партійні матеріали.

Між тим, кандидат від Об’єднаної опозиції по округу №157 Олег Медуниця організував велопробіг по обласному центру зі своїми прихильниками.

Близько 30 велосипедистів в супроводі автомобілів ДАІ протягом 40 хвилин їздили по місту з прапорами.

"Ми хотіли привернути увагу сумчан до здорового способу життя та до необхідності будувати в місті велодоріжки", - пояснив кандидат по округу №157.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...