Янукович пояснив, чому люди не відчувають "покращення"

Середа, 22 серпня 2012, 18:43

Президент Віктор Янукович заявляє, що цього року заробітна плата зросла на 15%, а більшість українців просто ще не відчули покращення життя в країні.

Про це він сказав 22 серпня, виступаючи на зборах господарського активу в Харківській області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми маємо реальне зростання доходів людей, і на основі цього, звичайно, поліпшення життя. Але сьогодні переважна кількість населення цього поки не відчули, а чому? .. Тому що немає тривалого часу цього ... Ми тільки рік прожили, і ще поки люди не відчули ці економічні та соціальні фактори, які є в нашій державі", - сказав президент.

Він додав, що це говорить про те, що "нашу політику треба продовжувати".

Янукович зазначив також, що зростання зарплат і пенсій має базуватися на зростанні економіки.

"Реальне зростання економіки не може бути без інвестицій, а інвестиції підуть тільки в ті області, в яких вони реально можуть дати віддачу", - підкреслив Янукович.

Він зазначив, що для створення привабливих умов для інвестицій і формування довіри з боку інвесторів до держави необхідно реформувати податкову службу, модернізувати правоохоронну і судову систему, створити умови для детінізації економіки.

"Детінізація економіки відбуватиметься постійно, але поступово. Вигідно буде в найближчому майбутньому працювати прозоро, не працювати в тіні. Платити реальні податки і спокійно жити, і ми цього доб'ємося. Рівень корупції теж буде падати", - підкреслив Янукович.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...