У Кременчуці затримали людей, які псували бігборди кандидата Кличка

П'ятниця, 24 серпня 2012, 10:09

У Кременчуці затримали групу молодих людей 23-35 років, які пошкодили бігборди кандидата в народні депутати від партії "УДАР Віталія Кличка".

Як повідомили УНІАН у Кременчуцькому міському управлінні міліції, двоє затриманих — жителі Кременчука, а один - житель сусідньої області.

Згідно з повідомленням, двоє працівників батальйону патрульної служби, які несли службу з охорони громадського порядку в нагірній частині міста Кременчука, близько 4-ї години ранку побачили чоловіків, які поводилися підозріло. В одного з них одяг був у чорній фарбі.

Коли міліціонери спробували перевірити документи, один із хлопців почав тікати, проте був затриманий. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Автозаводського райвідділу.

"Встановлено, що затримані молоді люди планували пошкодити ще один бігборд, але міліціонери їм зашкодили. Хлопці пересувалися на автомобілі "форд". При огляді автомобіля були вилучені маски з прорізами для очей, фарба та інвентар, яким були пошкоджені біг-борди", - повідомили у міліції.

Затримані заявили, що їм обіцяли заплатити за цю роботу. Зараз міліціонери з'ясовують ім'я замовника.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Порушникам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Раніше в Кременчуці невідомі пошкодили чотири бігборди кандидата в народні депутати від партії "УДАР Віталія Кличка". Бігборди забризкали фарбою і зробили написи — "Вор".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування