Хорошковського призначили відповідальним за місцеву владу

Понеділок, 27 серпня 2012, 21:14

Кабінет міністрів поклав на першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського координацію роботи із забезпечення взаємодії міністерств із місцевими органами.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну від 20 серпня, повідомляють "Українські новини".

При цьому уряд вніс зміни в закріплення за міністерствами адміністративно-територіальних одиниць.

Зокрема, Мінінфраструктури відповідальне за Волинську, Донецьку, Миколаївську області й Київ.

Раніше воно було відповідальне також за Львівську область, за яку відтепер відповідає Міноборони.

Мінекономрозвитку, яке було відповідальне за Крим, Севастополь, Запорізьку, Харківську й Херсонську області, позбулося останніх двох, які тепер закріплені відповідно за Міністерством освіти і науки, молоді та спорту (яке раніше відповідало за Полтавську) і Міністерством охорони здоров'я.

При цьому МОЗ, що відповідало лише за Тернопільську область, тепер додатково відповідальне, крім Херсонської, і за Полтавську область.

За Сумську область, що раніше була закріплена за Антимонопольним комітетом, буде відповідати Міністерство закордонних справ.

За Мінсоцполітики, як і раніше, закріплені Кіровоградська, Рівненська, Хмельницька й Чернігівська області, за Міністерством аграрної політики й продовольства - Житомирська, за МНС - Закарпатська, за Мінкультом - Івано-Франківська області.

Також без змін залишилася відповідальність МВС за Київську область, Мінекології - за Одеську, Міненерговугілепром - за Луганську й Чернівецьку.

Мінюстиції відповідальне за Вінницьку область, Мінфін - за Черкаську, а Міністерство регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства - за Дніпропетровську область.

Як повідомлялося, у серпні 2011 року Кабмін закріпив міністерства й інші центральні органи виконавчої влади за адміністративно-територіальними одиницями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News