Активісту загрожує арешт за викриття масажиста Азарова

Вівторок, 28 серпня 2012, 11:01

Кандидат від Партії регіонів та масажист прем’єра Миколи Азарова Сергій Федоренко заробляє та піариться на відремонтованих державою басейнах.

Про це повідомляє Тиждень.ua з посиланням на телеканал ТВі та громадську компанію "Наступ".

Активіст "Наступу" Андрій Качор дав коментар телеканалу ТВі, в якому звинуватив Федоренка в зловживаннях, після чого стосовно нього було порушено справу.

Зокрема, за словами Качора, Федоренко є власником ПП "Феско", яке контролює басейн "Схід", що відремонтований за державні кошти та формально належить школі, однак його відвідують високопосадовці, зокрема, сам Азаров. При цьому всі комунальні послуги оплачує держава, а прибуток іде на приватні рахунки.

Крім того, його дружина Тетяна Федоренко є директором іншого басейну "Купава", на ремонт якого з держбюджету виділили 22,5 мільйонів гривень.

У той же час, під час зустрічей з виборцями Федоренко заявляв, що, дякуючи його зусиллям, басейн "Купава" буде відкрито вже восени.

Однак сам Федоренко відмовився спілкуватися з журналістами та громадськістю на цю тему, силоміць зачинившись в своєму кабінеті. Після цього на місце зйомки виїхали кілька груп правоохоронців та ДСО, які намагались незаконно затримати Качора. Лише під тиском преси та громадськості силовики відступили.

Після виходу в ефір 20 серпня програми відповідного змісту на ТВі, 24 серпня Качору вручили протокол та запрошення на судове засідання, інкримінуючи йому порушення ст. 173 адміністративного кодексу (хуліганство).

За версією правоохоронців, під час зйомки сюжету Качор "незаконно проник в кабінет Федоренка, нанісши при цьому майнову шкоду в розмірі 150 гривень". В той же час відеоматеріали, відзняті журналістіми ТВі спростовують версію броварської міліції.

Як відомо, за броварським округом влада висуває Федоренка, керівника міського осередку Партії регіонів та начальника земельної комісії міської ради. Федоренко більше відомий в інтернеті як "масажист Азарова" та фігурант скандалу з місцевим басейном.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування