Брат Литвина запевняє, що не бив агітаторів, хоча спостерігав за "провокаціями"

Вівторок, 28 серпня 2012, 13:58

Брат спікера Верховної Ради Петро Литвин спростовує свою причетність до побиття агітаторів, які роздавали листівки проти Володимира Литвина.

Він збирається звернутися до суду й правоохоронних органів за наклеп про те, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на звернення Петра Литвина, опубліковане в газеті "Час Полісся".

"В інтернет-виданнях 21 серпня була поширена неправдива інформація наклепницького характеру про те, що я особисто напав на активістів громадського руху "Відсіч" за поширення наклепницьких листівок проти мого брата Володимира Литвина", - зазначив брат спікера.

"З цього приводу я хочу заявити, що ніяких насильницьких дій у відношенні будь-кого не робив", - заявив він.

"Звичайно, розуміючи ситуацію, я не міг бути вдома в вихідний день, коли в рідному місті група найманих, дорого оплачених молодчиків поширювала брутальну й цинічну брехню проти Володимира Михайловича й нашої родини", - говориться у зверненні.

"Я був на місці подій. Звісно, я був глибоко обурений тим, що відбувається, але на провокації не піддався", - заявив Петро Литвин.

"Я готовий відстоювати свою честь і гідність у суді й подаю відповідні звернення у правоохоронні й судові органі", - додав він.

Як повідомилося, у Новоград-Волинському на активістів громадського руху "Відсіч" напала група невідомих, серед яких удалося упізнати брата голови Верховної Ради - Петра Литвина.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування