Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківська міліція каже, що не чіпала журналістів. Її цікавить банк

Вівторок, 28 серпня 2012, 15:32

Слідчі харківської міліції здійснюють обшук в рамках розслідування кримінальної справи щодо банківських посадовців.

Про це йдеться в повідомленні головного управління МВС в Харківській області.

Міліція спростувала інформацію з приводу того, що у Харкові в редакції інтернет-видання та газети "Главное" проходить несанкціонований обшук.

Згідно із повідомленням, слідчі дії проводяться в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно посадових осіб одного з приватних банків міста та на виконання рішення Київського районного суду у Харкові.

"Проте інформація щодо перешкоджання роботі журналістів інтернет-видання та редакції газети "Главное" не відповідає дійсності. Слідчі дії, які проводяться працівниками міліції, не мають відношення до діяльності вищезазначеного засобу масової інформації", - заявляють в міліції.

У свою чергу, редакція "Главное" зазначає, що на момент написання цього повідомлення міліція через три години після початку обшуку пустила в редакцію лише одну людину - головного редактора.

"Решта журналістів і редакторів продовжують перебувати на вулиці з тієї простої причини, що правоохоронці їх не пускають всередину", - повідомляють вони.

Як відомо, журналісти видання "Главное", в одному приміщенні з яким знаходиться банк "Базис" та компанія "Інвестор", заявили, що до них прийшли з обшуком та змусили покинути приміщення.

У свою чергу, екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков повідомив, що НБУ прийняло рішення про ліквідацію банку "Базис", а щодо керівництва банку порушено кримінальну справу.

"Главное", "Базис" та "Інвестор" належать Авакову.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...