Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В окрузі на Тернопільщині сестра йде в Раду "проти" брата

Вівторок, 28 серпня 2012, 21:34

У виборчому окрузі №164 Тернопільської області в якості кандидатів зареєструвалися рідні брат і сестра.

Про це пише у своїй колонці на "Українській правді" журналіст, письменник Олександр Горобець.

Автор зазначає, що за округом балотується Барабаш Ірина Михайлівна, бухгалтер ТОВ телерадіокомпанія "Тернопіль", член Партії регіонів.

Крім того, в Раду балотуються директор цієї ж телерадіокомпанії П’яла Ярослава Павлівна та керівник інформаційно-аналітичного відділу Федорович Олександр Олегович.

"Виходить, і керівник, і бухгалтер б’ються поміж собою за один і той же високий пост державного службовця першого рангу?", - зазначає автор.

Кандидатом у цьому окрузі також зареєстрований Орест Павлович Муц.

"Так весь передвиборний драйв, полягає якраз у тому, що Орест Павлович Муц, народний депутат України п’ятого та шостого скликань від Партії регіонів і Ярослава Павлівна П’яла, директор ТОВ телерадіокомпанія "Тернопіль" - рідні брат і сестра. Її дівоче прізвище - Муц…", - йдеться у статті.

"Сестра зі своїми двома підлеглими, як я думаю, зареєструвалася на підтримку брата. Щоб в останню мить зійти з передвиборної гонки, закликати свої прихильників голосувати за певного кандидата. Здогадайтеся за якого…", - вказує Горобець з посиланням на тернопільського співбесідника.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...