Конфіскатори наклали лапу на меблі та бойлер Луценка, але погребували одягом

Четвер, 30 серпня 2012, 10:46

В квартирі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка провели опис майна, що підлягає конфіскації, за рішенням суду.

Про це розповіли в штабі Луценка, повідомляє "Газета Киевская".

"У минулий четвер додому до екс-міністра заходили співробітник виконавчої служби з колегою зі служби реалізації конфіскату і в присутності понятих провели опис", - розповіли в штабі.

На цей момент вдома екс-міністра на Старонаводницькій вулиці була дружина, старший син Олександр і адвокат Оксана Дитинко.

Найдорожче, що потрапило в список конфіскату – вживана побутова техніка, кілька вовняних килимів і золоті ланцюжки його дружини Ірини Луценко, а також всі меблі: ліжка подружжя та двох синів, кілька шаф, тумбочки, стінка, люстри у всіх кімнатах, шкіряний диван, кілька столів, крісла, стільці та різні статуетки, що не мають особливої ​​цінності.

Також описали всі кухонні меблі з вбудованою технікою, всі табуретки, кілька телевізорів і програвач CD-дисків. Під конфіскацію потрапили також всі картини, хоча, за словами Ірини Луценко, їм ціна - кілька сотень гривень.

Не стали описувати тільки репродукцію картини Рєпіна "Запорожці пишуть листа турецькому султану" через те, що там замість осіб писаря і козаків зображені Луценко і його соратники.

З комп'ютерної техніки дружина політика підготувала для конфіскаторов тільки старий ноутбук, який не раз побував в ремонті. Сім'я стверджує, що інших комп'ютерів у них ніколи не було.

"Навіть марку бойлера у ванній акуратно відзначили. Всі описані речі були скрупульозно сфотографовані, щоб сім'я нічого не підмінила", - розповідають в оточенні екс-міністра. З техніки пощадили тільки електрочайник. А ось одяг політика - його костюми і взуття, навіть не дивилися.

"Ми зараз готуємо позов до виконавчої служби, щоб оскаржити список, складений конфіскаторами. У вироку суду написано, що підлягає конфіскації майно Юрія Луценка, а не його сім'ї. А більшість предметів, які описали, нажиті спільно в шлюбі, - заявив адвокат Луценка Ігор Фомін.

Як відомо, раніше дружина Луценка заявила, що готова до конфіскації, яка передбачена вироком Печерського суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування