Луценку підготували місце на Чернігівщині

Четвер, 30 серпня 2012, 14:11

Призначене екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку покарання підлягає виконанню у Менській виправній колонії (№91) Чернігівської області.

Про це у четвер повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Служба зазначає, що на даний час в Київському слідчому ізоляторі тримається Луценко Юрій Віталійович, який 27 лютого був засуджений Печерським райсудом міста Києва за статтями 191 ч.5, 69, 365 ч.3, 69, 70 ч.1 КК до остаточного покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

"Розпорядження Печерського райсуду Києва від 28 травня про виконання зазначеного вироку (що набрав законної сили 16 травня 2012 року) надійшло в СІЗО 30 травня п.р.", - уточнили в ДПСУ.

Згідно з вимогами кримінально-процесуального законодавства, обвинувальний вирок після набрання ним законної сили є обов’язковим для всіх державних і громадських підприємств, установ і організацій,посадових осіб та громадян і підлягає виконанню на всій території України.

"Враховуючи вищенаведене, а також рішення регіональної комісії управління ДПтС у Києві та Київській області, призначене Луценку покарання вироком Печерського райсуду від 27 лютого 2012 року у вигляді 4 років позбавлення волі на даний час підлягає виконанню у Менській виправній колонії (№91) Чернігівської області", - заявили в прес-службі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News