Тігіпко: Сьогодні опозиції краще мовчати

Четвер, 30 серпня 2012, 15:02

Віце-прем'єр і заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко вважає, що нинішня влада повинна припинити казати про дії попереднього уряду.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Роль "попередніків" була дуже негативною. Але я вважаю, що по закінченні вже місяців шести варто було б менше про це говорити", - заявив він.

"Прийшов у владу - бери на себе відповідальність. Є ж досягнення", - сказав він.

Досягненнями нинішньої влади він назвав пенсійну реформу, яка дозволила стабільно виплачувати пенсії і вийти на підвищення соціальних стандартів в цьому році, парафування угоди про зону вільної торгівлі з ЄС, ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з країнами СНД.

Відповідаючи на питання, що в телерекламі партії все про руїну, яку "вони нам залишили", і про сумнівні досягнення тієї влади, він сказав: "Коментувати цю критику не буду".

При цьому Тігіпко упевнений, що опозиція має можливість вести передвиборчу кампанію без проблем.

"Завдання сьогодні - реально дати можливість працювати опозиції. Вони нормально розвішують свої борди, можуть мовити в ЗМІ, збирати людей, виступати перед ними ", - сказав він.

"Чим більше у них можливості говорити, то менше вони отримають відсотків на виборах. Сьогодні опозиції краще мовчати ", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування