Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Бориспіль" помирився з МАУ

П'ятниця, 31 серпня 2012, 10:38

Аеропорт "Бориспіль" та авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" повністю урегулювали фінансові питання.

Про це йдеться в повідомлення на Facebook аеропорту.

"Бориспіль" відзначає, що авіакомпанія відновила платіжну дисципліну відповідно до діючих договорів на обслуговування.

У період проведення переговорів усі рейси авіакомпанії МАУ в аеропорту "Бориспіль" обслуговувалися у чіткій відповідності до добового плану польотів. Жодної затримки з вини аеропорту не відбулося.

"Авіакомпанія МАУ має майже 20-річний досвід плідної співпраці і взаємної підтримки з аеропортом "Бориспіль" - провідним аеропортом України. Збільшення обсягів перевезень пасажирів і вантажу, подальший розвиток транзитного потенціалу України є нашими спільними завданнями, які ми й надалі реалізовуватимемо шляхом цивілізованого співробітництва і партнерства," - відзначив президент авіакомпанії МАУ Юрій Мірошников.

"Певні, що багаторічна співпраця аеропорту та авіакомпанії МАУ дозволить і в подальшому залишатися надійними партнерами, - заявив гендиректор аеропорту Антон Волов.

За його словами, аеропорт гарантує всебічну підтримку базових перевізників задля активного розвитку авіаційної галузі країни.

Як відомо, 23 серпня аеропорт "Бориспіль" заявив, що може тимчасово призупинити обслуговування рейсів МАУ через невиконання фінансових зобов'язань.

МАУ заявили про повне погашення заборгованості перед аеропортом і висловили обурення з приводу його заяви.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування