Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перевищувати швидкість можна лише Януковичу, Литвину і прем'єру – Азаров

Понеділок, 6 серпня 2012, 13:06

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що необхідно застосовувати жорсткі заходи щодо "мажорів", які порушують правила дорожнього руху (ПДР).

Про це він заявив журналістам у понеділок після відвідування автошколи в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Існують проблеми, що в нас в Україні є категорії водіїв, які вважають для себе необов'язковим виконувати правила дорожнього руху. У народі їх охрестили "мажорами"… Необхідно, щоб наші органи внутрішніх справ дуже уважно за "мажорами" дивилися й жорстко діяли, якщо буде потреба", - сказав Азаров.

Він нагадав, що уряд скасував практично всі посвідчення, які дають можливість пільгового ставлення до водіїв при порушенні ПДР.

За його словами, на сьогоднішній день тільки три особи в державі – президент, прем'єр і спікер – мають право особливого проїзду дорогами.

"Для всіх інших посадових осіб правила непорушні", - підкреслив Азаров.

Як повідомлялося раніше, регіонал Владислав Лук'янов у Facebook написав, що перевищує швидкість: "Порадувала дорога до Одеси, 2:40 і на місці".

ри цьому він також виклав фото зі своїм зображенням за кермом автомобіля Audi A8, на спідометрі якого зафіксована швидкість 241 км/год.

Пізніше для знімальної групи ТСН він розігнався на Бориспільській трасі до 270 км/год.

Максимально допустима швидкість на Бориспільській трасі складає 130 км/год, а на Одеській – 110.

Після розголосу Лук'янов прийшов до ДАІ, визнав свою провину в перевищенні швидкості та сплатив на місці штраф у 678 гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування