Герман заперечує свій зв'язок із УНН і погрожує судом

Вівторок, 11 вересня 2012, 17:55

Радник президента Ганна Герман спростовує будь-яку свою причетність до сайту "Українські національні новини" (УНН).

Про це вона заявила "Українській правді", коментуючи інформацію про те, що помічник Герман Дмитро Сагач володіє сайтом УНН, який опублікував відеозапис інтерв'ю з колишньою співкамерницею Юлії Тимошенко - Юлією Абапловою.

"Будь-які твердження, що я маю стосунок до УНН, – це наклеп, намагання очорнити моє ім’я", - сказала Герман.

"Ні я, ні ніхто з моїх помічників – ні нинішніх, ні колишніх, ні майбутніх – не має стосунку до сайту УНН", - запевнила вона.

"Я маю намір подати до суду на кожного, хто буде поширювати таку інформацію", - заявила радник президента.

Коментуючи появу відеозапису з Абапловою, Герман сказала: "Це може бути журналістська удача – журналістам було би цікаво знайти співкамерницю Тимошенко, це може бути і компіляція або і якась фальсифікація".

"Тому якщо сайт УНН справді дотримується високих журналістських стандартів, вони повинні опублікувати чи то відео-, чи то аудіозапис – і все-таки пояснити суспільству, якими шляхами вони знайшли співкамерницю Тимошенко", - вважає Герман.

"Оскільки це справа дуже резонансна, то якісь пояснення суспільству тут треба дати. Інакше це виглядає на якісь такі речі… те, що, до речі, не раз робить "Українська правда", розповсюджуючи завідомо неправдиву інформацію – і з приводу моєї скромної особи в тому числі", - заявила вона.

Герман наголосила, що вимагає спростування свого зв’язку з УНН.

"Тому я вимагаю спростування про те, що я маю будь-яке відношення до цього сайту (УНН). Я також вимагаю, щоб таке спростування опублікувала і власниця сайту (УНН)", - наголосила вона.

"Я не маю з ними жодних контактів, жодного пов’язання. І не тільки не маю – я не хочу мати. Тому що деякі речі, які вони роблять, носять досить сумнівний характер", - заявила Герман

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News