У Криму обмежили рух через високих гостей і ралі

Четвер, 13 вересня 2012, 11:40

У Криму з 14 по 16 вересня буде обмежено рух автотранспорту на дорогах у районі Ялти, Місхора, Лівадії, Фороса.

Це пов’язано з міжнародним форумом у Ялті "Україна і світ: долаючи завтрашні виклики разом", де запланована присутність ряду охоронюваних осіб інших країн, а також проведенням декількох етапів Prime Yalta Rally, повідомляє кримська Державтоінспекція.

Відомство рекомендує кримчанам та гостям АРК утриматися від поїздок в зазначених напрямках в цей проміжок часу.

"При наближенні автомобіля особливої норми з проблисковими маячками червоного та синього кольорів, необхідно діяти в чіткій відповідності з правилами дорожнього руху, зокрема, притиснутися до узбіччя і знизити швидкість аж до повної зупинки автотранспорту", - наголошує сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС у АР Крим.

Як відомо, 14 вересня президент України Віктор Янукович здійснить робочу поїздку до Криму, де візьме участь у 9-й Ялтинській щорічній зустріч, організована "Ялтинською європейською стратегією" (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

У ній також візьмуть участь прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, 66-й державний секретар США (2005 - 2009) і радник президента США з національної безпеки (2001-2005) Кондоліза Райс, а також прем'єр-міністр Великобританії (2007-2010) Джеймс Гордон Браун.

До заходів у Лівадійському палаці також будуть залучені комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле; заступник генсека ООН (2001-2007 рр..), член парламенту Індії Шаши Тарур і засновник, гендиректор Лабораторії Касперського Євген Касперський.

14 вересня, відбудеться і інтерактивний ланч-дискусія, присвячений президентським виборам у США за участю колишнього глави адміністрації 44-го президента США (2010-2011) Вільяма Дейлі та 58-го спікера Палати Представників США Ньюта Гінгрича.

Енергетичну панель на другий день форуму разом із Райс проведуть віце-прем'єр-міністр РФ Аркадій Дворкович; міністр палива і енергетики України Юрій Бойко; регіональний управляючий директор компанії "Шелл" у Росії, Україні та Каспійському регіоні Маттіас Біксель і генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

"Українська правда", "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування