Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прес-секретар харківських тюремників вибачилася перед УНІАН

Четвер, 13 вересня 2012, 19:54

УНІАН спростовує твердження прес-секретаря харківської Пенітенціарної служби щодо присутності кореспондента агентства на інтерв’ю засудженої Юлії Абаплової.

Про це йдеться у повідомленні на сайті агенції у відповідь на слова прес-секретаря харківської ДПтС Оксани Бабаєвої у коментарі "Українській правді".

"12 вересня агентству УНІАН повідомили про брифінг співкамерниці Тимошенко Юлії Абаплової за 25 хвилин до його початку – о 17.05", - інформує агенція.

"Кореспондент УНІАН на брифінгу в Качанівській колонії не був присутній, диктофонний запис інтерв’ю агентству надіслали журналісти присутніх на заході ЗМІ о 20.40", - додає ресурс.

"Перша інформація на стрічці новин УНІАН з інтерв’ю Абаплової вийшла о 20.49", - уточнює агенція.

Раніше прес-секретар харківської ДПтС Оксана Бабаєва заявила, що кореспондент УНІАН був особисто присутній на інтерв’ю та передав інформацію з брифінгу співкамерниці екс-прем’єра Юлії Тимошенко своєму виданню та інформагентству УНН.

"На брифінгу були канал ОТБ, Харковские известия, Укрінформ, УНІАН", - говорила вона, додаючи, що телеканалам "Інтер" та ICTV "ОТБ зливав відео".

У свою чергу Бабаєва визнала, що помилково назвала кореспондента УНІАН серед присутніх на брифінгу.

"Оскільки відповідь я давала по завершенню брифінгу, то представників ЗМІ називала по пам'яті. Названі мною ЗМІ були акредитовані, але не всі відвідали брифінг 12 вересня. Дійсно, на брифінгу 12 вересня був присутній кореспондент агентства УНН, а кореспондент УНІАН був запрошений, проте не з’явився", - заявила вона, повідомляє прес-служба пенітенціарної служби.

"Відповідаючи на запитання колег, вже після завершення брифінгу, я не очікувала, що мої відповіді будуть використані в якості офіційного коментаря. Я приношу свої вибачення виданням та журналістам, які постраждали від моїх слів та прошу ЗМІ, що опублікували сьогоднішній мій коментар, виправити інформацію на коректну, а також розповсюдити моє звернення", - додала вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування