Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Тернопільщині голова адміністрації агітує за "регіоналку"

П'ятниця, 14 вересня 2012, 14:09

Дружина голови Тернопільської ОДА, член Партії регіонів Надія Хоптян, що балотується по №166 окрузі, використовує адмінресурс.

Про це повідомляє прес-служба громадської мережі "Опора".

Зокрема, 11 вересня керівництво Гусятинської райадміністрації (голова Гусятинської райради - Хоптян) провело зустрічі з представниками бюджетної сфери сіл району, на яких людей просили рекомендувати односельчанам голосувати на Хоптян.

11 вересня такі заходи пройшли в 4-х селах.

Спершу, представники райдержадміністрації розповідали працівникам соціальної сфери про нові ініціативи президента та уряду, й почали агітувати за Хоптян.

"Нам треба щоб ми визначилися районом, щоб ми були впевнені, що та людина, яка буде представляти наш район у верховній раді, щоб вона була наша. Тому я звертаюся до вас з проханням підтримати Надію Андріївну", - сказав голова райдержадміністрації Олександр Собань.

"Я надіюся, що буде все таки якесь порозуміння, і так як ви є представники всіх основних соціальних структур, які є в селі, то ви спілкуєтесь, мова піде по селі, ви приймете виважене рішення...", - додав Собань.

Однак, додали в громадській мережі, цей приклад використання адмінресурсу непоодинокий.

Так, офіційне видання Теребовлянської райради та райдержадміністрації "Воля" за 7 вересня опублікувало розгорнутий репортаж під назвою "Навчальний рік у школах Теребовлянщини розпочався з подарунків". У ньому було детально описано, що Хоптян зробила багато подарунків для шкіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування