Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков вважає, що тиск Луцького на викладачів "з галузі фантастики"

Субота, 15 вересня 2012, 12:34

Партія регіонів найбільше зацікавлена в проведенні чесних виборів.

Про це заявив віце-прем'єр, міністр інфраструктури Борис Колесніков в інтерв’ю "Голосу Америки" в ході свого візиту до США.

"Усі опитування, у тому числі західні, показують семивідсоткову перевагу Партії регіонів. Партія регіонів найбільш зацікавлена, щоб усе пройшло чесно", - сказав він.

"До того ж ви зможете зі свого офісу в США дивитися веб-трансляцію з будь-якої дільниці. Вперше в українській історії кожний учасник процесу отримує повну відео-доказову базу і, в разі потреби, зможе звернутися до суду", - додав Колесніков.

За його словами, зараз не можна буде вкинути жодного зайвого бюлетеня.

Коментуючи інформацію про тиск на студентів і викладачів Національного авіаційного університету для перемоги на виборах першого проректора НАУ Максима Луцького, Колесніков сказав: "Ви ж знаєте наших студентів. На них сильно не натиснеш".

А тиск на працівників університету Колесніков вважає "з галузі фантастики": "Чим більше хтось тисне, тим більше йому треба очікувати зворотного результату".

"А Максиму Луцькому я би порекомендував все-таки звернути увагу на свій ВНЗ, в якому з 24 тисяч студентів тільки 2 тисячі навчаються за авіаційними спеціальностями. А нам хотілося б, щоб усі 20 тисяч навчалися за авіаційними спеціальностями, отримали престижну роботу і високу зарплату. Так що Луцький нехай займеться не політикою, а освітою", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування