Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський розповів Райс про рівний доступ до ЗМІ для всіх політсил

Субота, 15 вересня 2012, 14:23

Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський запевнив екс-держсекретаря США Кондолізу Райс в тому, що всі політичні сили України мають рівний доступ до ЗМІ.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Хорошковського, під час зустрічі в рамках Ялтинської щорічної зустрічі, сторони обговорили внутрішньополітичну ситуацію в Україні, зокрема, підготовку до парламентських виборів.

"Перший віце-прем'єр зазначив, що питання проведення відкритих і прозорих парламентських виборів належить до пріоритетних завдань влади. За його словами, на сьогодні всі політичні сили мають рівний доступ до засобів масової інформації, що є основою для проведення конкурентної передвиборної боротьби", - підкреслюється в повідомленні.

Прес-служба відзначає, що під час зустрічі сторони також приділили значну увагу питанням торговельно-економічного співробітництва.

"Нам потрібен імпульс у торговельно-економічній площині. Це зміцнить двосторонні взаємини, а також допоможе зменшити вплив європейського економічної кризи на національну економіку", - цитує слова першого віце-прем'єра його прес-служба.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування