У паралімпійському комітеті кажуть, що спортсмени не їхали додому на маршрутках

Понеділок, 17 вересня 2012, 11:25

Паралімпійський комітет спростовує інформацію про те, що після урочистої зустрічі українських спортсменів в аеропорту "Бориспіль" їх відправили додому на маршрутках.

Про це йдеться у заяві Національного паралімпійського комітету у відповідь на публікацію фото паралімпійців на зупинці в аеропорту.

"У блозі так званого "читача" Кореспондента згадується, що спортсменів не тільки не зустріли, але й відправили додому маршрутками. Невідомий блогер, якого розтиражували сьогодні солідні видання, не знав і не міг знати, що біля терміналу F аеропорту "Бориспіль" зупинки маршрутних таксі відсутні", - сказано у ній.

"Так само він не міг знати, що ці спортсмени на фото…, які усі є львівською частиною національної паралімпійської збірної команди України, після прибуття в Бориспіль із Лондона та участі в урочистій церемонії зустрічі в терміналі F Борисполя, отримавши квитки від організаторів церемонії на літак до Львова, чекали свого рейсу", - заявили в комітеті.

Вони додали, що львівську делегацію доставили в термінал А і впродовж години відправили до Львова.

"Також… велика група паралімпійців із Донецька не встигала після урочистостей на організованому Укрцентром "Інваспорт" транспортом доїхати із Борисполя до центрального вокзалу в Києві. Тому президент Національного паралімпійського комітету Валерій Сушкевич особисто звернувся до керівництва Укрзалізниці з проханням затримати на кілька хвилин потяг, аби відправити наших паралімпійців до своїх домівок", - заявили в комітеті.

У Національному паралімпійському комітеті зазначили, що до них надійшло звернення львівських спортсменів-паралімпійців, "які обурені нечесним використанням їхніх фото вищезазначеними виданнями, що затьмарює радість повернення паралімпійців на рідну землю".

"Зокрема, своє обурення висловили дворазовий чемпіон та дворазовий призер Паралімпійських ігор Роман Павлик та його особистий тренер Олександр Якубовський, срібний призер Паралімпіади у фехтуванні на візках Антон Дацко, член збірної з фехтування Андрій Демчук та інші", - сказано у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування