Скрябін і Білик співають для Калетнік, а Білозір і ТІК – за Порошенка

Понеділок, 17 вересня 2012, 16:19

Українські співаки продовжують заробляти на виборах, агітуючи не тільки за партії, але й за кандидатів-мажоритарників.

Представники вінницького осередку "Опори", підрахували за кого виступають співаки.

Так, шоумен Кузьма Скрябін нещодавно написав у своєму блозі, популярні діляться на тих, які їздять на вибори, й тих, що обламалися і вже не хочуть

Непопулярні їздять на вибори завжди і за будь-кого, лиш би взяли; популярні, які їздять, перебирають харчами й також їздять за будь-кого, але хто більше дасть; непопулярні готові писати і співати адресні пісні про того, хто забашляв; популярні готові співати такі пісні за подвійний гонорар; непопулярні чекають на цей час два роки й від виборів до виборів ставлять свічку за того, хто придумав, щоб президентські та парламентські не проводилися разом", - написав співак.

Водночас сам Кузьма на День Незалежності брав участь у концерті за підтримки Благодійного фонду "Батьківська земля", головою правління якого є кандидат в депутати Оксана Калетнік. Також там виступали Анжеліка Рудницька та Наталя Валевська.

На концерті за того ж кандидата в Крижополі співали Ірина Білик та Віктор Павлік.

Як відомо, Калетнік є членом Національної ради з питань телебачення й радіомовлення.

25 липня у Вінниці під час презентації списку кандидатів у депутати партії Наталії Королевської "Україна – вперед" співала Гайтана.

Гурт "От вінта" радував вінницьких виборців на святі Івана Купала на запрошення депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка.

Учасник телепроекту "Голос країни" Олександр Онофрійчук виступив на запрошення кандидата Олександра Домбровського в Стрижавці Вінницького району.

Співачка Оксана Білозір, хоча сама балотується на рідній Житомирщині, не раз приїздила співати на підтримку Олексія Порошенка (батька свого кума Петра Порошенка) кандидата у народні депутати по виборчому округу №16.

У цьому дійстві також взяв участь гурт "ТІК" на чолі з Віктором Бронюком. "ТІК" разом з Русланою та Ніною Матвієнко співали і під час помпезного відкриття у Вінниці нової фабрики "Рошен".

Дочка Ніни Матвієнко Антоніна (ще одна зірка, розкручена "Голосом країни") виступала в м. Іллінці з нагоди Дня Незалежності на запрошення кандидата Руслана Демчака.

Концерти дещо менш відомих артистів влаштовуються на Вінниччині, а особливо в окрузі №18, за сприяння Григорія Калетніка, кандидата-самовисуванця і чинного нардепа від Партії регіонів – під його егідою систематично (навіть під час літніх канікул) виступають учасники студентської самодіяльності Вінницького національного аграрного університету, ректором якого є Григорій Калетнік.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування