Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Верховна Рада попрацює цього тижня лише раз?

Вівторок, 18 вересня 2012, 08:33

Верховна Рада у вівторок може закрити свої пленарні засідання до наступного пленарного тижня, а це мінімум через півмісяця.

Про це повідомляє Тиждень з посиланням на джерела в Партії регіонів.

За інформацією співрозмовників, незабаром після початку засідання у вівторок, 18 вересня, депутати від більшості запропонують провести пленарне засідання до завершення розгляду всіх питань порядку денного, після чого засідання буде закрито до наступного пленарного тижня.

Водночас, за графіком ВР поки розписані лише пленарні засідання на 18 – 21 вересня. Відтак дата початку засідань парламенту після 21 вересня наразі невідома.

Між тим, зазвичай пленарні тривають тиждень і чергуються з роботою в комітетах чи з роботою в округах.

Як стверджують джерела видання, це питання вже погоджені зі спікером ВР Володимиром Литвином.

Джерела передбачають, що пленарне засідання у вівторок, 18 вересня, триватиме не набагато довше за 21 годину вечора, оскільки о 21.45 розпочинається футбольний матч за участі команди "Динамо – Київ".

Серед питань порядку денного – скандальні законопроекти "Про мирні зібрання" та про ліквідацію Національної комісії з питань моралі, що вже неодноразово знімалися з розгляду та переносилися парламентом.   

Нагадаємо, з початку відкриття нової сесії Рада провела лише два пленарні засідання - 4 вересня та 6 вересня.

Напередодні на погоджувальній Раді було запропоновано до виборів збиратися один раз на тиждень, а решту днів працювати в комітетах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування