Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кандидата в депутати попросили припинити підкуп виборців

Вівторок, 18 вересня 2012, 15:01

Київський апеляційний адмінсуд зобов’язав кандидата в депутати в 212 округу  Ігоря Баленка припинити дії з непрямого підкупу виборців.

Відповідне рішення суд ухвалив 16 вересня.

Як вбачається з матеріалів справи, від імені Баленка серед мешканців - пенсіонерів району масово поширювалися бланки заяв на отримання картки учасника Пенсійної дисконтної програми (з фотографією відповідача) та анкети одержувача соціальної картки.

Бланки поширювалися через Організацію ветеранів Дарницького району помічниками відповідача, вдягненими у помаранчеві футболки з написом Баленко.

У заяві про отримання картки учасника дисконтної програми розміщено фотографію кандидата Баленка як голови наглядової ради ПрАТ "Фуршет".

При цьому у заяві відсутні будь-які контактні дані ПрАТ "Фуршет", однак розміщений телефон виборчої приймальні кандидата-відповідача.

Пенсіонерам пропонувалася знижка у 7%.

"Тобто, в рамках передвиборної агітації, за ініціативою відповідача фактично здійснюється надання виборцям товарів на пільгових умовах, що супроводжується згадуванням імені кандидата Баленко та спрямоване на спонукання виборців голосувати за нього на чергових виборах народних депутатів України 28.10.2012 року", - сказано в рішенні суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...