Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкіну мало чорного піару, облили кандидата зеленкою

Середа, 19 вересня 2012, 19:20

У Харкові невідомий облив зеленкою кандидата від партії "Батьківщина" по округу №169 Олександра Кірша під час зустрічі з виборцями.

У нього залито зеленкою обличчя, зіпсований одяг, передає "Інтерфакс-Україна".

Рідина потрапила також на кількох інших учасників зустрічі.

Фото з блогу Арсена Авакова 

"Це відбулося практично відразу після початку зустрічі. Я не помітив, хто її кинув", - сказав він.

За словами очевидців, пакет, наповнений зеленою рідиною, кинув молодий чоловік, досить накачаний, у спортивному костюмі.

На місці події працює міліція. Кірш продовжує спілкуватися з виборцями.

Як відомо, раніше в Харкові зеленкою неодноразово обливали захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко і депутата від БЮТ Сергія Власенка.

У середу глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявив, що в парламентській кампанії цього року "на подив дуже мало" чорного піару.

"Кампанія проходить дуже спокійно, виважено і витримано, на подив дуже мало чорного піару. Це вже добре, тому що люди можуть спокійно, без стресових ситуацій зупинити свій вибір на тих політиках і політичних силах, які їм найбільше підходять", - цитує Добкіна прес-служба Харківської облдержадміністрації.

На його думку, на даному етапі немає підстав говорити про погану підготовку виборів або обмеженні прав будь-яких політичних сил.

"Поки що сьогодні немає підстав говорити про погану підготовку до виборчої кампанії або ущемлення прав тих чи інших політичних сил. Всі, хто хоче у відкритій і чесній боротьбі доводити своє право бути представленим у парламенті, мають для цього можливість", - сказав він.

Добкін зазначив також, що намагається проводити якомога більше зустрічей з міжнародними спостерігачами, щоб "вони особисто бачили бажання керівництва області зробити все, щоб ці вибори були чесними, прозорими".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування