Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Ющенка у Рівному пішло все керівництво партії

Середа, 19 вересня 2012, 22:51

Зі складу Рівненської міської організації партії "Наша Україна" вийшли одразу вісім її членів.

Це відбулося за п'ять днів до приїзду 19 вересня глави партії Віктора Ющенка у Рівне, повідомляє Gazeta.ua.

Заяви про вихід з партії написали глава міського осередку Сергій Васильчук, його заступник Мар'ян Года та ще 6 членів політради.

Вони пояснили, що не бачать сенсу у подальшому співробітництві. На їхню думку, партія програла всі вибори - і президентські, і парламентські, і місцеві.

"Особисті амбіції лідерів партії виявилися сильніші за партійні. В партії стали виникати міжусобні конфлікти та чвари", - сказано в заяві.

"Було кілька бездарних і непродуманих спроб об'єднати навколо партії інші політичні сили, але це призвело до втрати довіри виборця. Доцільною була би участь кандидатів в народні депутати від "Нашої України" виключно у мажоритарних округах. Це дало би змогу провести своєрідне оновлення партії", - вважають екс-партійці.

"Оскільки цього не відбулося, ми заявляємо, що не підтримуємо рішення керівництва партії про участь у парламентських виборах", - говориться в заяві.

Під час свого візиту до Рівного Ющенко відреагував на цю новину мляво і назвав екс-однопартійців просто попутниками. Хоча шестеро з них були членами НУ від часу її заснування.

"Не хочу посипати голову попелом, я тих людей не знаю. А для Рівненської області характерна містична доля кар'єризму, хитрі ходи - вони ніколи не були мені цікаві", - коментує екс-президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування