За облитого зеленкою кандидата порушили справу. Добкін підозрює піар

Четвер, 20 вересня 2012, 12:27

Міліція порушила кримінальну справу за статтею "хуліганство" за облиття зеленкою кандидата у нардепи Олександра Кірша в Харкові.

Про це повідомляє прес-служба міліції Харківської області

Після заяви 51-річного Кірша орган внутрішніх справ провів перевірку.  

"Встановлено, що двоє невідомих, на одній з вулиць міста із хуліганських спонукань облили кандидата в депутати речовиною зеленого кольору. З місця події працівниками міліції вилучено речові докази", - сказано в повідомленні. 

У міліції порушили кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України і направили матеріали до прокуратури району. 

Працівники міліції проводять оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб, які скоїли вказаний злочин. 

Фото В. Пономарев - з блогу Авакова

Між тим, губернатор Харківщини Михайло Добкін вважає, що кандидат від "Батьківщини" Кірш міг облитися зеленкою для підвищення свого рейтингу.

"Зараз обливання зеленкою є способом підвищення власного рейтингу", - заявив він на позачерговій сесії Харківської облради, повідомляє "Харків.Коментарі".

"Власенку (захиснику Юлії Тимошенко) це сподобалося, тепер може сподобатися і одному з ваших кандидатів", - сказав Добкін, звертаючись у сесійній залі до представників фракції "Батьківщина".

 

"Сьогодні його (Кірша) рейтинг 3%. Кому він заважає? Хоча, думаю, після вчорашнього виросте на 1%", - додав "регіональний" губернатор.

Як відомо, 19 вересня Кірша облили зеленкою під час зустрічі з виборцями. Рідина залила обличчя кандидата, зіпсувала йому одяг, а також забризкала декількох присутніх. Зараз Кірш перебуває в офтальмологічній лікарні з опіком ока.

Раніше зеленкою тричі обливали нардепа й захисника Тимошенко Сергія Власенка. Після першого разу мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що Власенко "облився зеленкою" заради піару.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування