Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У соціологів, близьких до Льовочкіна, Кличко обійшов Тимошенко

Четвер, 20 вересня 2012, 13:40

Якби вибори президента відбулися найближчої неділі, то у другий тур вийшли б президент Віктор Янукович та лідер УДАРу Віталій Кличко замість Юлії Тимошенко.

Такими є результати соціологічних досліджень "СОЦИСу" спільно з Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса.

Так, згідно з рейтингом, за Януковича проголосували б 22,1% виборців, за Віталія Кличка 11,9%.

На третє місце, згідно з рейтингом, потрапила б Юлія Тимошенко з 10,9% голосів.

На четвертому місці би опинився Петро Симоненко, якому б віддали свої голоси 7,3% виборців.

За Яценюка готові проголосувати 5,3%, за Наталю Королевську 2,8%, Олега Тягнибока 2,5%, Анатолія Гриценка 2,2% виборців.

Ющенка готові обрати президентом 0,8%, Петра Порошенка - 0,7%, а Володимира Литвина – 0,2% виборців.

Дослідження проведене з 7 по 17 вересня 2012 року по всій території України. Опитано 2004 респондентів у віці від 18 років і старше, вибірка репрезентативна загалом для України за показниками віку, статі та розміру населеного пункту.

Як відомо, директором інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса є Юрій Левенець, який за інформацією "Української правди" є правою рукою глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна.

Раніше в травні за результатами дослідження групи Рейтинг за Януковича б проголосували 21,9% опитаних (серед тих, хто взяв би участь у виборах), за Тимошенко - 16%.

На третьому місці б опинився лідер Фронту змін Арсеній Яценюк і отримав би 9,6%. 8,8% опитаних віддали б свої голоси за Віталія Кличка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування