Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники хочуть, аби Луценко виграв справу в Євросуді - адвокат

П'ятниця, 21 вересня 2012, 20:42

Працівники Державної пенітенціарної служби роблять все, аби екс-міністр Юрій Луценко виграв справу в Європейському суді з прав людини.

Про це сказав адвокат екс-міністра внутрішніх справ Ігор Фомін, якого цитує Gazeta.ua.

"У мене таке враження, що вони навмисно допомагають нам виграти в Європейському суді. Настільки часто порушують право Юрія Луценка на захист, що це вже стало загальновідомим фактом. Вже не треба нам по суті в суді нічого доказувати. Луценко, як і всі громадяни цієї країни, не має тут право на справедливий суд", - переконаний він.

Так, зокрема, проблеми зі зв'язком у Луценка є не випадковими, переконаний захисник.

"Спочатку у нього постійно зривався телефон, постійно у нього була проблема зі зв'язком. Але ми одразу почали цю проблему піднімати і казати: "Що ви робити, ви порушуєте його права". І ця проблема знайшла органічне продовження - просто перерізали телефонний кабель. У мене навіть немає сумніву у цьому", - наголосив Фомін.

Адвокат також наголосив, що порушуються й інші права екс-міністра. Так зокрема, він розповів, що у захисника екс-міністра Ірини Луценка забирають папери із документів. Так намагаються забрати запитання журналістів Луценку та його відповіді на них.

"Ми як захист будемо фіксувати і доказувати кожен факт порушення прав людини", - запевнив Фомін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування