Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька влада замість фанів пустила на мітинг Кличка "регіоналів"

Понеділок, 24 вересня 2012, 08:56

Партія "Удар" Віталія Кличка подала в суд на Донецьку міську раду й Партію регіонів.

Про це "Острову" повідомив представник "Удару" у Донецькій області юрист Віктор Яковлев.

"Мер Донецька Олександр Лукьянченко є одночасно главою міської організації Партії регіонів і в силу цього не може об'єктивно забезпечити рівні можливості для всіх учасників виборчої кампанії"", - сказав Яковлев.

Фото ОстроВ

Він констатував, що очолюваний Лук'янченком міськрада дозволила проведення 23 вересня на площі ім. Леніна в Донецьку агітаційних заходів Партії регіонів, свідомо знаючи, що в цей же день на площі пройде акція партії "Удар". 

Яковлєв при цьому уточнив, що на площі ім. Леніна були виставлені близько 15 агітаційних наметів "Партії регіонів".

Вони поставлені напевно з метою перешкодити нормальному проведенню на площі зустрічі лідера партії "Удар" Віталія Кличка з виборцями, у якій очікується участь декількох тисяч осіб, - підкреслив  Яковлев. 

ФотоGazeta.ua/Тетяни Заровної 

Він також  акцентував увагу на тому, що в жодному наметі "регіоналів" немає документів, що підтверджують законність проведення їхньої акції.

"Мер Донецька працює на Партію регіонів, лише декларуючи, що всі політичні партії мають рівні можливості", - підсумував представник "Удару".

Яковлев підкреслив, що дії Донецької міськради й міської організації Партії регіонів суперечать передбаченим законом правилам проведення виборчої кампанії.

ФотоGazeta.ua/Тетяни Заровної 

Як відомо, кілька днів тому місцева влада заборонила "Удару" проводити акції на площі Леніна, аргументуючи це тим, що на це місце й час були подані заявки від фанатів футбольних клубів Шахтар і Динамо.

Крім того, Лук'янченко заявив, що якщо партія все-таки збирається проводити зустріч саме на площі Леніна, то будуть вжиті додаткові заходи безпеки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування