Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Намісник Лаври просить Януковича вжити заходів до "божевільних журналістів"

Понеділок, 24 вересня 2012, 19:04

Намісник Києво-Печерської Лаври і депутат Київради від Партії регіонів владика Павло (Лебідь) заявляє, що журналістка сама на нього напала.

Про це сказано в його заява розміщеній на офіційному сайті Лаври.

Як відомо, журналіст Ксенія Карпенко повідомила "Українській правді", що владика Павло заломив їй руки, коли вона прийшла взяти коментар, і забрав її телефон.

"Під час богослужіння дві журналістки ходили навколо храму і питали про мене, про мого помічника. Потім вони чекали мене під будинком, коли я повернувся після служби. Одна з них з фотоапаратом на відстані фотографувала мене, а друга знімала на камеру телефону і приховану камеру", - розповів він.

"Журналіст задала мені питання: "Скажіть, звідки Церква бере гроші?". Я відповів, що не уповноважений від імені Церкви обговорювати з нею цю тему. Тоді журналістка заскочила в мою машину. Я намагався перешкоджати цьому, внаслідок чого вона подряпала мені руки, потім вона стала битися, тому мені довелося викликати міліцію", - заявив Павло.

"Крайньою зухвалістю після всього, що сталося стали слова журналістки, звернені до мене: "А де Ваше смирення?!", - додав він.

"Я звертаюся до президента, голови Верховної Ради з проханням, врешті-решт, прийняти якісь заходи по відношенню до божевільних журналістів. Підкреслюю - до божевільних журналістів - не до всіх. Якщо у нас твориться таке беззаконня, потрібно наводити порядок", - підсумував він.

У свою чергу сайт "Кореспондент", для якого пише Карпенко, розмістив фото бійки владики і журналістки.

 
 
 
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування