Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція: Влада все перекрутила, Тимошенко хоче до ЄС

Вівторок, 25 вересня 2012, 12:40

Опозиція спростовує той факт, що Юлія Тимошенко закликала ЄС не давати Україні перспективу членства.

Про це йдеться у заяві Об’єднаної опозиції "Батьківщина".

"У понеділок, 24 вересня, в ефірі ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV представники влади знову вдалися до очевидних маніпуляцій та перекручування фактів", - заявляють в опозиції.

Депутат від Партії регіонів Леонід Кожара заявив, що Юлія Тимошенко у своєму нещодавньому зверненні до європейських лідерів "закликає весь світ не давати перспективу європейської інтеграції для України". 

"В дійсності, Юлія Тимошенко закликає світову спільноту допомогти повернути Україну до цінностей Об’єднаної Європи та спільними зусиллями зупинити режим Януковича", - заявляє "Батьківщина".  

У партії також наводять цитати з попереднього звернення Юлії Тимошенко, яке було опубліковано в листопаді: "Я прошу вас не голосувати проти угоди (про асоціацію) лише тому, що ви думаєте, що це підвищить мої шанси отримати свободу. Я б не хотіла, щоб європейське майбутнє моєї країни постраждало з будь-якої причини і менше за все, щоб це сталося через мою долю", - заявила тоді лідер опозиції.

"На жаль, влада продовжує проголошувати свідому брехню в тих ефірах, де не предсталені опоненти. Перекручену інформацію, яка не відповідає дійсності, українці отримали через відсутність представників об‘єднаної опозиції", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування