Кернес переконував ОБСЄ, що опозиції у його місті немає

Вівторок, 25 вересня 2012, 19:46

У Харкові практично немає опозиції Партії регіонів.

Про це заявив мер Харкова Геннадій Кернес на зустрічі з офіційними спостерігачами ОБСЄ, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Під час розмови Кернес зазначив, що в Харкові вітають європейські цінності і поважають демократичні традиції, в тому числі у виборчому процесі.

Він також повідомив, що 601 виборча дільниця, розташована у Харкові, вже підготовлена до виборів.

"Я знаю, що ви зустрічалися сьогодні з опозицією і що вам розповіли про те, що опозиціонерів тут мало не знищують, обливають чимось, ще якось впливають. Із цього приводу я можу сказати, що існують різні виборчі технології. Одна з них полягає в тому, що якщо ви знаєте про свій програш вже зараз, то потрібно голосно заявити, що вас всіляко обмежують", - зазначив мер.

"Ось таку технологію і вибрала місцева опозиція. Але всі попередні вибори неодноразово показували, що Партія регіонів має в місті та області найбільшу підтримку. Тому нам не потрібно ні в чому обмежувати опозицію, оскільки її тут фактично немає", - уточнив він.

"І вам самим краще все це один раз побачити, ніж сто разів почути. Ми ж, міська влада, робимо все, щоб були забезпечені рівні можливості для всіх кандидатів", - заявив Кернес.

"На сьогоднішній день в Харкові немає жодного документа, не було озвучено жодного усного розпорядження, гласного чи негласного, щоб хтось забороняв комусь щось робити або утискав чиїсь права", - сказав міський глава.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування