Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Стрілка" з Каравана шукають лише в Україні

Середа, 10 жовтня 2012, 10:52

Підозрюваного у вбивстві трьох охоронців в київському ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка в міждержавний розшук не оголошували, його шукають в Україні.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко перед початком засідання Кабінету міністрів, передає УНІАН.

"Його шукають в цілому по державі", - сказав міністр.

На запитання журналістів щодо інформації про те, що Мазурка вже немає в Україні, глава МВС наголосив.

"Цю інформацію розповсюджуєте ви як журналісти. Вимальовуєте собі якісь версії і розповсюджуєте їх. Ми працюємо згідно з діючим законодавством – в цілому по державі, по Україні", - сказав він.

"Якщо у нас буде інформація про те, що ця людина зникла і переїхала в іншу державу, то ми його оголошуємо через Інтерпол в міждержавний розшук", - додав він.

Разом з тим Захарченко додав, що правоохоронні органі на 100% упевнені, що саме Мазурок вчинив злочин у ТРЦ "Караван".

"Я, коли робив першу заяву, що в нас є підозрюваний, то говорив, що в нас проведена низка експертиз. У тому числі ДНК, експертиза по відбитках пальців і інші експертизи. Після їхнього проведення експерти дали стовідсотковий висновок, що це саме та людина", - відзначив Захарченко.

Міністр також запевнив, що правоохоронці не чинять тиску на родичів Мазурка.

"Правоохоронні органі не чинять жодного тиску на родичів. Вони були допитані відповідно до законодавства", - сказав Захарченко.  

Як повідомлялося, 26 вересня в столичному ТРЦ "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і одного тяжко поранив.

Міліція порушила кримінальну справу.

Пізніше виявили, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" є уродженець Львівської області, 1974 року народження на ім'я Ярослава Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах, він кандидат у майстри спорту з боксу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування