Медики не приписали стаціонару Луценку - тюремники

Четвер, 11 жовтня 2012, 13:08

Екс-міністра Юрія Луценка обстежили у Чернігівській обласній клінічній лікарні.

Огляд відбувся 11 жовтня, повідомляє перс-служба Державної пенітенціарної служби.

У відомстві зазначають, що огляд відбувся відповідно до рекомендацій комісії лікарів від 2 жовтня.

"Згідно з попередніми висновками лікарів: за результатами проведеного обстеження - захворювань, які б передбачали стаціонарне лікування Луценка, не виявлено. Стан здоров’я пацієнта задовільний", - заявили у прес-службі.

Як відомо, дружина Луценка Ірина раніше заявляла про погіршення стану здоров'я екс-міністра.

Адвокати Луценка заявляли, що фахівці МОЗ на підставі обстежень в СІЗО в різний час діагностували в нього: цироз печінки (криптогенний, стадія А по Гайльд-Пью з явищами портальної гіпертензії), інотолієнальний синдром та варикоз вен стравоходу, жирову хворобу печінки, ерозивний геморагічний хелфікобактер-асоційований гастрит, дивертикулярну хворобу сигмовидної кишки.

Крім того, в екс-голови МВС діагностували вірусний гепатит "TTV", ускладнення у вигляді диференційованого ураження печінки по типу хронічного гепатиту і портальної гіпертензії, "а також ряд інших тяжких захворювань", пишуть адвокати.

Пенітенціарна служба допускає звільнення від відбування покарання екс-міністра внутрішніх справ Луценка за наявності висновку медиків про тяжку хворобу: рак, сліпоту чи цукровий діабет.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування