ЦВК попередила опозицію

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 19:44

ЦВК винесла попередження кандидату від опозиції Сергій Пашинський і партії "Батьківщина" за поширення недостовірних матеріалів про суб'єкта виборчого процесу.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Центрвиборчкому, повідомляють Українські новини.

Раніше Окружний адміністративний суд Києва і Київський апеляційний адміністративний суд винесли рішення про задоволення відповідного позову кандидата в депутати Ради за округом №67 Віктора Развадовського, йдеться в повідомленні.

Представник "Батьківщини" в ЦВК Руслан Князевич під час засідання зазначив, що Развадовський подав до суду на розміщену на сайті "Батьківщини" інформацію, зі слів Пашинського, про тиск на кандидата в депутати від "Батьківщини" в Житомирській області.

При цьому, за словами Князевича, Окружний суд не міг розглядати дану справу, оскільки вона не належить до його компетенції.

У зв'язку з цим дане рішення він вважає абсурдним.

Крім того,Центральна виборча комісія оголосила попередження партіям "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" і "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" за розміщення агітаційних матеріалів без зазначення необхідної інформації, установленої законодавством, у Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування