Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецький лікар: зустрічі йдуть Тимошенко на користь

Неділя, 14 жовтня 2012, 19:24

Зустрічі екс-прем’єра Юлії Тимошенко з рідними та близькими людьми допомагають досягти кращих результатів у процесі її реабілітації.

Про це на брифінгу в ЦКЛ Укразалізниці в Харкові після огляду Тимошенко заявив голова правління Берлінської клініки Шаріте Карл-Макс Айнхойпль, передає УНІАН.

На запитання журналістів, чи можуть часті зустрічі екс-прем’єра із захисниками та представниками іноземних делегацій гальмувати процес її видужання, німецький медик відповів: "Навпаки, особисті відвідування пацієнтки допомагають покращити результати в лікуванні".

Айнхойпль також зауважив, що зустрічі з представниками іноземних делегацій не створюють додаткових стресів для пацієнтки.

За словами медика, стрес у пацієнтки викликає побоювання бути притягнутою до кримінальної відповідальності за новими звинуваченнями.

"В першу чергу стрес, обумовлений тим, що пацієнтка відчуває страх бути задіяною в наступних процесах, що проти неї будуть висуватися якісь нові звинувачення", - сказав керівник німецької клініки.

Він додав, що стрес пацієнтки обумовлений ще й тим, що в пресі з’являється інформація про неї саму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування