Київська "Батьківщина" не хоче знімати кандидатів для Кличка

Неділя, 14 жовтня 2012, 19:42

Київський осередок партії "Батьківщина" заявляє про незгоду з діями партії "УДАР", яка оприлюднила список кандидатур, які мають бути зняті на їхню користь.

Про це йдеться у заяві Київської міської парторганізації ВО "Батьківщина", переданій УНІАН її прес-службою.

"Столичний осередок партії "Батьківщина" вважає сьогоднішні дії партії Віталія Кличка спрямованими на зрив процесу об’єднання опозиційних сил та сприяння провладним кандидатам", - зазначається в заяві.

"Фактично, партія "УДАР" пропонує зняти по Києву 7 кандидатів від Об’єднаної опозиції, в той час як сам "УДАР" милостиво погодився зняти лише двох. І це після того, як затвердження кандидатів по місту Києву було результатом кропіткого підбору та широкого обговорення поміж членів Об’єднаної опозиції", - наголошується у заяві.

У київській "Батьківщині" стверджують, що соціологічні дослідження проводилися протягом всієї виборчої кампанії і підтверджують перевагу "Батьківщини".

"Фактично, "УДАР" пропонує нам зняти кандидатів, які мають реальні шанси перемогти на виборах на користь зрадників та корупціонерів, які, до того ж, програють навіть із додатковими голосами", - вважають у київській "Батьківщині".

А це, на їхню думку, призведе до усунення представників партії з політичного життя Києва.

У прес-службі нагадали, як у 2008 році Віталій Кличко вже пропонував Олександру Турчинову зняти свою кандидатуру на виборах Київського міського голови, заявляючи про свій вищий рейтинг. "Результати виборів показали, що Кличко далеко відстав від Турчинова, але виправити ситуацію було вже неможливо – переміг Черновецький", - констатували в партії.

Раніше прес-служба ВО "Батьківщина" повідомила, що на своєму з’їзді юридично оформить зняття частини своїх кандидатів на користь кандидатів від "УДАРу".

У неділю партія "УДАР" зняла своїх кандидатів на користь кандидатів від "Батьківщини" у 26 мажоритарних округах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування