Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кличка радять незадоволеним кандидатам позиватися до соціологів

Неділя, 14 жовтня 2012, 20:58

Четвертий номер виборчого списку "УДАРу" Оксана Продан наполягає, що обопільне зняття кандидатів "УДАР" з "Батьківщиною" узгодили.

"Ми зняли тих мажоритарників, які, за соціологічними даними, програють мажоритарникам "Батьківщини". Ми обговорювали питання щодо зняття на базі одних і тих самих соціологічних досліджень. Тому що і "УДАР", і "Батьківщина" зверталися одних соціологічних служб, їх, здається, було сім", - сказала вона в коментарі Радіо Свобода.

"Ми очікуємо, що на базі цієї соціології ухвалить рішення і "Батьківщина". Якщо окремі мажоритарники вважають, що соціологія неправильно щось робить, хай позиваються до соціологів у суді", – каже Продан.

Утім, один з кандидатів-мажоритарників від "УДАРу" Євген Манженко повідомив, що чув про проведення соціологічних досліджень на замовлення партії по окремих округах, але їхніх результатів так і не побачив.

"Ми знаємо, що як "УДАР", так і Об’єднана опозиція зверталися до якихось компаній, але проблема у тому, що я не бачив цих результатів, цієї внутрішньої соціології", – твердить Манженко.

Водночас кандидат від "Батьківщини" Дмитро Андрієвський, якого пропонує зняти "УДАР", заявив, що кандидати від "Батьківщини", які балотуються по мажоритарних округах у Києві, не мають наміру знімати свої кандидатури, оскільки не довіряють даним досліджень, яких вони не бачили.

За його словами, кандидати від "УДАРу" на їхніх округах мають значно менше шансів на проходження до Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування