Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікарі рекомендують Тимошенко більше рухатись

Понеділок, 15 жовтня 2012, 17:23

Українсько-німецька медкомісія, що займається лікуванням Юлії Тимошенко, констатує успіх в її реабілітації.

Про це йдеться в повідомленні МОЗу.

В неділю до лікарні "Укрзалізниці" прибули лікарі німецької клініки "Шаріте", а саме, глава правління Карл Макс Айнхойпль, Лутц Хармс та Аннет Райсхауер.

Під час візиту, лікарі оглянули пацієнтку Тимошенко, а також спільно з українськими медиками визначилися щодо подальших реабілітаційних заходів.

Зокрема, спільно було прийнято рішення про продовження терапії.

"За словами Айнхойпля, лікарям вдалося досягти успіхів у процесі реабілітації Тимошенко. Він відзначив розширення рухової активності пацієнтки та зниження больової симптоматики", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за участю німецьких колег пацієнтці було проведено низку

планових медичних досліджень.

Представники клініки "Шаріте" спільно з українськими лікарями прийшли до висновку про необхідність виключення з процесу реабілітації пацієнтки низки терапевтичних процедур та зазначили про необхідність збільшення рухового режиму.

На запитання представників ЗМІ щодо можливості пацієнтки бути присутньою на судовому засідання, голова берлінської клініки зазначив, що це питання лежить у правовому, а не у медичному полі.

Письмові рекомендації щодо подальшої терапії Тимошенко німецькими фахівцями не складалися.

Як відомо, суд у справі ЄЕСУ неодноразово переносив засідання через те, що Тимошенко відмовлялася взяти в ньому участь за станом здоров'я.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування