Тігіпко впевнений, що "Регіони" самі створять нову "більшість"

Вівторок, 16 жовтня 2012, 12:22

Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко упевнений у здатності Партії регіонів самостійно створити більшість у Верховній Раді 7-го скликання.

Про це віце-прем’єр і міністр соціальної політики сказав під час відвідування ЧАО "Отис", повідомляють "Українські новини".

"Я думаю, що, за всіма прогнозами, Партія регіонів зуміє виграти (вибори) і пройти за партійними списками на першому місці", - заявив Тігіпко.

"А за мажоритарними ми відпочатку пішли на те, щоб виставити дуже сильні кандидатури, які, я переконаний, принесуть нам перемогу по мажоритарних округах за великим відсотком, і це дозволить нам створити більшість у парламенті навіть самостійно", - зазначив він.

При цьому Тиипко підкреслив, що Партія регіонів розглядає можливість створення коаліції.

На думку Тігіпка, зняття кандидатур у мажоритарних округах партією "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" і Об'єднаною опозицією свідчить про те, що ці партії становлять "помаранчевий табір", який сьогодні просто розбитий на 2 колони.

"Те, що вони домовилися, – це їхня справа", - зазначив "регіонал".

Тігіпко вважає такі дії досить радикальним кроком, тому що партіями були зняті значні політичні фігури.

Як відомо, 15 жовтня "Батьківщина" відкликала 26 кандидатів у депутати Верховної Ради по мажоритарних округах на користь УДАРу й 1-го на користь самовисуванця.

УДАР висловив розчарування вибором "Батьківщиною" мажоритарних округів для зняття кандидатів, тому що розраховував на інші, відкликаючи 26 своїх кандидатів-мажоритарників на користь кандидатів від "Батьківщини".

"Батьківщина" уже звинуватила УДАР у неетичній поведінці й зникненні з поля зору в найвідповідальніший момент переговорів щодо кандидатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування